Maso a kobliha je nejnovější podnik šéfkuchaře Paula Daye. Nacházíme se jen pár metrů od sesterského podniku Sansho.

 

V Maso a kobliha najdete nejen skotské vejce a nejlepší koblihu s krémem s vanilkou z Madagaskaru, ale především místo na skvělou snídaní, oběd i večeři, no a o víkendech vás přivítáme na brunch, jak v sobotu, tak v neděli. Menu se mění dle sezóny, dle toho co je nejlepší a co pro nás mají naši farmáři. Chleba si pečeme sami, sladkosti jsou také od nás, maso  a uzeniny jsou z našeho sesterského podniku The Real Meat Society (vše striktně z pastevních chovů, bez chemie, hormónů, pesticidů, nitrátů, zvířata jen z venku žádné přikrmování a boxy). Všechny naše vajíčka jsou od venku běhajících slepiček. Vaříme i pro vegetariány, zelenina nás baví a chutná nám. Sledujte nás na sociálních sítích ať víte, co je nového.